paradox lakásriasztó

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cégévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban megbízhatóan működő riasztó rendszereinek köszönheti.
A MABISZ minősítésű PARADOX riasztó rendszerek a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek.
A PARADOX riasztó rendszerek kimagasló megbízhatóságának köszönhetően, ma Magyarországon a legelterjedtebb riasztó rendszer márka.
A PARADOX többféle riasztó központot gyárt. Így a riasztó rendszereikkel könnyedén oldható meg a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A PARADOX riasztó rendszerek lehetővé teszik akár a 196 zónát igénylő nagy épületek és irodaházak tökéletes védelmét is. A digitális technika képes egyetlen rendszerbe integrálni a riasztó, a beléptető és a tűzjelző rendszert is.
A PARADOX riasztó rendszerek érzékelnek és regisztrálnak mindent. A védett objektumba történő behatolást, az ajtók vagy ablakok nyitását, az üvegtörést, a tűz keletkezését, de még az illetéktelen behatoló mozgási útvonalát is.
PARADOX riasztó rendszerek magas műszaki színvonalát, vakriasztás mentes megbízhatóságát legjobban hazai, valamint nemzetközi ismertsége mutatja.
A PARADOX riasztó rendszerekhez számos érzékelő csatlakoztatható. Analóg és digitális, kültéri és beltéri mozgásérzékelők, nyitás és üvegtörés érzékelők, kisállat tűrő és vezeték nélküli technológiával is. Így szinte nincs is olyan riasztó rendszerekkel kapcsolatos probléma, melyet egy PARADOX riasztó rendszerrel ne lehetne megoldani.
A legfejlettebb műszaki megoldásokkal és a digitális technológiával kiváló mozgásérzékelés és tökéletesen vakriasztás mentes biztonsági rendszer valósítható meg.
A riasztó központ, a transzformátor, a szünetmentes működést biztosító akkumulátorok és a nyitásérzékelők diszkréten elrejtve kerülnek telepítésre. Az érzékelők elhelyezésekor a legmesszebb menőkig, figyelembe vesszük Megrendelőink igényeit, szem előtt tartva az épület adottságait, biztosítva a teljes lefedettséget. Így a riasztó rendszer elemei nem csúfítják el otthonát, még is tökéletes védelmet nyújtanak.
A kültéri sziréna elhelyezésekor a legfontosabb szempont, hogy a betörő számára megközelíthetetlen, ugyanakkor, már messziről jól látható legyen. Figyelmeztetve a rossz szándékkel közeledőket, hogy kár próbálkozni, mert nincs esélyük az észrevétlen behatolásra.
A teljes riasztó rendszer, szabotázsvédetten kerül felszerelésre. A riasztó rendszer kikapcsolt állapotban is riasztást indít el, ha bármely érzékelőt, a szirénát, vagy a központot, szétszedik, megrongálják, vagy a vezetéket elvágják, így az épületben megforduló vendégeknek és más avatatlan személyeknek, esélyük sincs a riasztó rendszer működésébe avatkozni.
Cégünk által telepített riasztó rendszerek lehetővé teszi a helyi szirénás riasztást, valamint a távfelügyelet vagy akár a rendőrség értesítését is.

lakásriasztó szerelés

“Jó portéka vevőre talál.”

Az általunk forgalmazott lakásriasztó rendszerek szerelésén és üzembe helyezésén túl, magasan képzett és motivált munkatársaink színvonalas szerviz szolgáltatással, karbantartói és javítói tevékenységgel állnak partnereink rendelkezésére. Társaságunk egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek, szakmailag és etikailag a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legújabb technológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a legmagasabb vevői elvárásoknak is maximálisan megfeleljenek.